Thuis
Wij geloven in een duurzame, harmonieuze stad waar natuur en cultuur dicht met elkaar verweven zijn. Het gebouw wordt zo ontworpen om interactie te faciliteren.


Een circulaire, biobased materiaalkeuze vinden wij daarom ook een must, net als de noodzaak om energieleverend te zijn. Om echt impact te hebben wil de groep niet alleen idealistisch, maar ook concreet en realistisch naar duurzaamheid kijken, en recht doen aan de complexiteit van deze duurzame systemen.Wij willen de woningen graag een organische uitstraling geven met veel natuurlijk licht. Het streven is om hoge plafonds en gelaagdheid binnen de appartementen te creëren. Zo krijgen de appartementen een karakteristieke eigenschap en dit zorgt eventueel ook nog voor extra bergruimte.De integratie van onze pijlers komt onder andere naar voren in de gemeenschappelijke ruimtes die op verschillende lagen van het gebouw aanwezig zijn. Wij onderscheiden drie type gemeenschappelijke ruimtes:

De Groene Kroon: een plek vol weelderige flora  op het dak

De Bodem: een plek van samenkomst voor o.a. dagelijkse zaken, evenementen, delen van gereedschap en in het verlengde onze gezamenlijke tuin.

Druppels: in de lagen tussen de bodem en dak bevinden zich multifunctionele ruimtes waar we o.a. huishoudelijk apparatuur met elkaar delen.

Architectuur
Workshop
Het gebouw